El meu fill és un fan dels gelats de iogurt, la veritat és que només li agrada el de xocolata i el de iogurt. Així que he anat cercant receptes per diferents blocs i al final després de provar-ne de diferents n'he adaptat una a la meva manera i ha quedat espectacular, molt cremós. Tasteu-lo!!
Ingredients:
250g de iogurt grec200g de nata 35% matèria grassa
105g de sucre llustre
45g de sucre invertit
Preparació:
Poseu el bol de la geladora mínim unes 4 hores abans de fer el gelat al congelador. En el bol de la batedora, poseu la nata i munteu-la. Quan estigui mig muntada, afegiu-hi el sucre llustre. No munteu la nata molt forta. En un bol, poseu el iogurt i el sucre invertit (si no teniu sucre invertit, poseu 150g de sucre llustre). Remeneu-ho.
Afegiu-hi la nata semimuntada i remeneu-ho amb cura.
Munteu la geladora i poseu-la en marxa. Aneu afegint la mescla de iogurt i deixeu-la durant uns 40 minuts fins que estigui gelat.
Poseu-lo en un tupper i deixeu-lo unes hores al congelador per tal que acabi d'agafar cos.
Boníssim. A casa també ens agrada molt el gelat de iogurt. Me'l pose a la llista de pendents.
ResponEliminaUna abraçada,
Júlia
Jo també sóc molt fan dels gelats de iogurts... però també de molts altres! m'emporto la recepta perquè no n'he fet mai a casa, i segur que està boníssim! un petó!
ResponEliminaM'encanta!!! els gelats són la meva perdició.... !
ResponEliminaCrec que el gelta de iogurt és el més refrescant de tots!
ResponEliminaTé molt bona pinta i amb la caloreta que tenim perfecte per avui! Diuen que tindrem més calor a parìs que a sevilla... no m'ho crec ;o)
Petons i bona setmana
Palmira
Ja em direu si l'heu fet i us ha agradat, és facilíssim i boníssim!
ResponElimina