Aquest mes vaig una mica apurada de temps, arribo una mica tard a la proposta de Del blog al plat. La veritat però és que en aquesta ocasió em feia molta il·lusió ja que havíem de fer una recepta de la mateixa Mercè.. (Destapant cassoles) l'organitzadora de l'event. De totes les receptes genials que té al bloc, he triat aquests pebrots farcits de tonyina, ideals per un primer plat i molt fàcils de fer. Les he versionat una mica.
Ingredients (4 persones):
12-16 pebrots del piquillo + 2 per la salsa6 llaunes petites (rodones) de tonyina
200ml de beixamel
1 ceba
Oli d'oliva
Preparació:
Ratlleu la ceba. Poseu una paella al foc amb una mica d'oli. Quan estigui calent, afegiu-hi la ceba i deixeu-la coure a foc baix fins que estigui daurada. Un cop cuita la ceba, afegiu-hi la tonyina.
Remeneu-ho bé i enretireu-ho del foc. Afegiu-hi ara un parell de cullerades de beixamel.
Remeneu-ho bé i farciu els piquillos amb la farsa. En aquest punt els podeu emplatar o bé desar-los a la nevera.
Per fer la salsa , poseu 1 pebrot del piquillo en un bol, juntament amb la beixamel. Tritureu-ho amb la batedora. Quan aneu a emplatar, escalfeu els pebrots i escampeu per sobre els pebrots una mica de beixamel de pebrots.
Que bé!, has fet un dels meus entrants preferits!, els pebrots del piquillo es poden farcir de tantíssimes coses!... però aquest farcit és dels que més m'agraden! i m'encanta la idea de la salseta de beixamel amb pebrots!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar aquest mes tan especial per a mi!
Faré un recull de totes les receptes després de S Joan!
ResponEliminaSussi; questes receptes de sempre, fàcils i de bon fer, són les que agraden a tot arreu.
Salutacions Sussi. :O)
Els pebrots farcits, portin el que portin sempre queden boníssims i tirant de la despensa que em sembla molt positiu a més!
ResponEliminaPetons i bona setmana
Palmira
Bona tria!!! molt bons aquest pebrots! bona revetlla!
ResponEliminaUna recepta ben lluïda i molt ben triada!
ResponEliminaun plat típic de la Mercè, amb l'èxit assegurat a tota la família!
ResponEliminaEls pebrots del piquillo són tan deliciosos! Sempre els he menjat amb brandada de bacallà, però com m'agrada tant la tonyina, aquesta recepta cau segur a casa! Un petonet!
ResponElimina