dilluns, 20 de juliol del 2015

Charlotte Royale de xocolata

Estem de vacances al Desafio en la cocina però podem aprofitar aquest estiu per cuinar propostes d'altres companys i publicar-ho el mateix dia. Així que per l'aniversari del meu fill (que l'hem acabat celebrant un munt de dies) vaig fer aquest pastís. És com el programa de canal cocina, "Fàcil i resultón".. Els destinataris eren nens, així que va ser un èxit. Es tracta d'un pastís gelat i el que és genial és que no hem de coure res. Comprem un braç de gitano al súper i un bon gelat i només ens queda preparar-lo!!



Ingredients (8 persones):

1 braç de gitano de xocolata
1 Kg de gelat de xocolata

Preparació:

Traieu del congelador el gelat de xocolata una estona abans de fer el pastís, de manera que estigui una mica descongelat i poder-lo manipular. Agafeu un bol rodó de 20 cm de diàmetre i folreu-lo amb paper film. Talleu a rodanxes el braç de gitano.


Aneu posant les rodanxes de braç de gitano al voltant de tot el bol.







Farciu tot l'interior de gelat de xocolata. Cobriu amb paper film i poseu-lo al congelador un mínim de 4 hores.

Quan l'aneu a servir, passeu una mica d'aigua calenta per l'exterior del bol per poder treure amb facilitat el gelat.



4 comentaris:

  1. uhmmmm buenisimo! tan fresquito y con tanto chocolate!! un postre perfecto!

    ResponElimina
  2. Madre mía como apetece un trocito, lleva todo lo que me gusta y además fresquito.
    Gracias a estos postres pasamos mejor el verano.
    Un besito y aprovecho la ocasión para hacerme seguidora de tu blog y conocerte un poco mejor.

    ResponElimina
  3. Té una pinta fantàstica !! I a més super apanyat!
    M'encanta!
    Petons
    Palmira

    ResponElimina