Una bona opció per dinars i sopars aquests dies d'estiu són els pica-pica. Cal però anar-nos posant al dia i evolucionar dels típics calamars a la romana. Avui us porto una proposta boníssima i molt refrescant. Si als vostres comensals no els agrada el peix cru, jo us recomano que no els hi dieu fins que l'hagin provat, amb la salsa el salmó queda "cuit" i amb una textura deliciosa, ni notaran que està cru.
Ingredients:
300g de salmó60ml de salsa de soja
1'5 cullerades de mirim
2 cullerades de sake
1'5 cullerades de sucre
Cibulet
Preparació:
Demaneu a la peixateria que tallin el salmó a lloms. Traieu les espines del salmó i talleu-lo a taquets. Poseu el salmó en un bol i prepareu la salsa teriyaki. Per preparar la salsa barregeu tots els ingredients en un bol, remeneu-la amb unes barnilles. Aboqueu la salsa sobre el salmó i deixeu que es marini el salmó amb la salsa durant com a mínim una mitja hora. Serviu el salmó en culleres individuals o en platets de pinxo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada