La nova proposta de Cooking de Chef és Martin Berasategui. El cuiner basc amb 7 estrelles Michelin proposa en els seus plats una fusió entre la cuina tradicional i la innovació. He triat del seu web una recepta tradicional basca ben coneguda arreu. Una delícia.
Ingredients (4 persones):
8 rodanxes de lluç12 cloïses
2 ous durs
3 grans d'all
Julivert
100ml de vi blanc
1 cullerada de farina
1/4 l d'aigua
1 pot d'espàrrecs la natural
Oli d'oliva verge
Sal
Preparació:
Poseu una cassola al foc amb l'oli d'oliva. Quan l'oli comenci a estar calent, afegiu l'all picat i la cirereta.Quan hagi canviat lleument de color l'all, afegiu la farina. Deixeu que es cogui tot una mica i llavors afegiu el vi blanc. Deixeu evaporar l'alcohol del vi i llavors afegiu l'aigua. Remeneu per tal que quedi ben desfeta la farina i no es formin grumolls.
Afegiu el peix i les cloïsses.
Deixeu coure durant uns 3 minuts. Doneu la volta al peix i deixeu coure 3 minuts més. Afegiu el julivert, les espàrrecs i els ous durs a quarts.
Deixeu coure un minut el conjunt, mireu que està el peix cuit i saleu. Serviu tot seguit!!
Una merluza espectacular, con esta receta la merluza tiene un sabor maravilloso
ResponEliminaQuin goig, no coneixia la combinació de peix amb espàrregs pero segur que queda fantàstic, fa molt goig aquest emplatat!!
ResponEliminaMmmmm!!!!! que rica merluza!!!! Gracias por compartir y nos vemos en el próximo reto! Besos!
ResponEliminaAquest lluç té molt però que molt bona pinta! Tot un clàssic deliciòs!
ResponEliminaPetons i bona setmana
Palmira
Un plat per deixar bocabadat a qualsevol, té una pinta excelent...me'l guardo..gràcies i petons!!
ResponEliminaUn plat de lluç esplèndid!
ResponEliminaMoltes mercès per participar
petons
¡Qué pinta la merluza!....un plato de lujo, estoy segura de que os gustó mucho esta receta.
ResponEliminaBsssssss
Que pinta!!! Te ha quedado muy buena con esta salsita.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
Un plato de lujo, la merluza en salsa verde esta exquisita, al menos en mi asa es un clásico y esta receta de Martin es magnifica. Imagino que la habréis disfrutado mucho.
ResponEliminaBssss desde Almeria
Lo que más me gusta de este delicioso plato con sabor a Mar es la rapidez. Muy rico platillo, un trozo de merluza contundente y combinados con huevos duros mmmmmm, delicioso todito, todo.
ResponEliminaBesos!