Si voleu aprofitar els préssecs de temporada una bona manera de fer-ho és fent gelat. Tant si teniu geladora com si no és fàcil fer aquest gelat i té un gust a préssec espectacular.
Ingredients:
500g de préssecs madurs (jo he fet servir Durans)2 cullerades de sucre invertit
200g de sucre
400ml de nata
Unes gotes d'essència de vainilla
Preparació:
Abans de fer el gelat, si el feu en geladora, haureu de posar el bol dins el congelador per anar bé unes 12h abans. Peleu els préssecs. Talleu-los a daus i poseu-los en un bol, juntament amb el sucre i el sucre invertit.
Remeneu-ho i deixeu-ho reposar fins que el préssec comenci a deixar anar el seu suc i el sucre es desfaci. Arriba a aquest punt, afegiu la nata i tritureu-ho. Poseu la mescla a la nevera per tal que es refredi. Quan vulgueu fer el gelat, poseu el bol de la geladora dins la geladora i poseu-la en funcionament. Aneu abocant a poc a poc el puré de préssec dins la geladora. Deixeu que es vagi refredant i espessint.
Quan aconseguiu la consistència desitjada, poseu el gelat en el bol i deseu-lo en el congelador. Quan us el vulgueu menjar, traieu-lo una estona abans del congelador. Si no teniu geladora, podeu posar el puré de préssec al congelador i cada parell d'hores el podeu anar remenant per trencar els cristalls.
Que bo!!!!!!
ResponEliminaVal la pena aprofitar les verdures del temps.
Son més gustoses.
Bona recepta!!!!!!!!
A l'estiu no hi ha res com un gelat cassolà fet amb fruita de temporada!!!
ResponEliminaPetons i bona diada!
^Palmira
M'encanten els gelats de fruita fresca!
ResponEliminaPtnts
Glòria
M'encanten els gelats de fruita fresca!
ResponEliminaPtnts
Glòria
S'ha d'aprofitar la fruita quan la tenim en estat óptim!! gràcies i petons!
ResponElimina