dilluns, 29 d’agost del 2016

Llimonada (recepta americana)

Aquesta recepta de llimonada dolceta si la tasteu la tornareu a fer de ben segur. El secret està en preparar un almívar prèviament a barrejar-ho amb la llimona. Això fa que el sucre quedi ben dissolt en l'aigua, podeu graduar el dolçor afegint més o menys almívar al suc de llimona.


Ingredients:

Per l'almívar:

400ml d'aigua
200g de sucre
Pela de 1/2 llimona

Pel suc:

200ml de l'almívar
6 llimones grosses
600ml d'aigua freda
Glaçons

Preparació:

Primer de tot, prepararem l'almívar. Posarem en un pot l'aigua el sucre i la pela de llimona. Quan comenci a bullir abaixarem el foc i el deixarem 10 minuts. Podem guardar aquest almívar un cop fet a la nevera i l'utilitzem quan vulguem fer la llimonada.
Per preparar la llimonada, en una gerra grossa, posarem l'almívar fred, l'aigua freda, el suc de les llimones i els glaçons. L'hem de servir ben freda!!!

1 comentari:

  1. M'encanta!!!!!!! I conec aquest "truc" de l'almívar i realment fa miracles! La llimonada passa de ser bona i refrescant a ser espectacular! I saps una cosa... el truquet també serveix per la macedònia!! Si en comptes d'afegir una cullerada de sucre "a saco" a les fruites per equilibrar dolçors, fas un almívar lleuger... NO té punt de coparació!! ;D

    ResponElimina