Després d'un bon estiu, comença el setembre.. tornada al cole!! I la butxaca se'n ressenteix, així que les companyes del Desafío en la Cocina comencen la temporada estalviant una miqueta. La proposta era fer una recepta amb menuts. Jo he triat els peus de porc que a casa ens agraden a tots. He volgut afegir als peus desossats, uns bolets que aviat espero que siguin de temporada!!. Com que sóc una fan de la reducció de cervesa, l'he afegida per sobre i el resultat... us el recomano, espectacular!
Ingredients (4 persones):
8 mitjos peus precuits1 pot de fredolics en conserva
2 grans d'all
1 cervesa tradicional
Oli, sal pebre i cibulet.
Preparació:
La complicació d'aquest plat és que cal desossar els peus de porc. Si utilitzeu peus de porc precuits, us recomano que els poseu en un bol i els escalfeu al microones.
En calent, és més fàcil desossar-los. Si cremen massa, poseu-vos guants. Un cop desossats, poseu-los en una plata que pugui anar al forn. Per tal que no se us enganxin, repartiu una mica d'oli al fons de la plata. Situeu a sobre els mitjos peus.
Quan estiguin gratinats els peus de porc, poseu-los al plat de servir i poseu per sobre els bolets. Acabeu el plat abocant per sobre una mica de reducció de cervesa i una mica de cibulet.
Podeu trobar més receptes a l'enllaç.
Vaya receta!!
ResponEliminaQué pinta más buena!
ResponEliminaQuin plat més bo...i amb gust de tardor...que ja en tenim ganes!
ResponEliminaPtnts
Glòria
Quin plat més bo...i amb gust de tardor...que ja en tenim ganes!
ResponEliminaPtnts
Glòria
Tiene una pinta muy rica-
ResponEliminaTienen que estar riquisimas. Un saludo.
ResponEliminame encanta , un plato riquísimo ,te ha quedado de lujo , besitos
ResponEliminaM'encanten els peus de porc!! m'emporto la recepta!!
ResponEliminaQuè buena pinta tiene, te ha quedado estupendo este plato. Un beso,
ResponEliminaAránzazu de El baúl de las delicias
gràcies a totes!!
ResponElimina