dimarts, 20 de setembre del 2016

Peus de porc amb fredolics i reducció de cervesa

Després d'un bon estiu, comença el setembre.. tornada al cole!! I la butxaca se'n ressenteix, així que les companyes del Desafío en la Cocina comencen la temporada estalviant una miqueta. La proposta era fer una recepta amb menuts. Jo he triat els peus de porc que a casa ens agraden a tots. He volgut afegir als peus desossats, uns bolets que aviat espero que siguin de temporada!!. Com que sóc una fan de la reducció de cervesa, l'he afegida per sobre i el resultat... us el recomano, espectacular!

Ingredients (4 persones):

8 mitjos peus precuits
1 pot de fredolics en conserva
2 grans d'all
1 cervesa tradicional
Oli, sal pebre i cibulet.

Preparació:

La complicació d'aquest plat és que cal desossar els peus de porc. Si utilitzeu peus de porc precuits, us recomano que els poseu en un bol i els escalfeu al microones. 


En calent, és més fàcil desossar-los. Si cremen massa, poseu-vos guants. Un cop desossats, poseu-los en una plata que pugui anar al forn. Per tal que no se us enganxin, repartiu una mica d'oli al fons de la plata. Situeu a sobre els mitjos peus. 




Poseu els peus al forn a gratinar, amanits amb una mica d'oli, sal i pebre. Deixeu-los fins que quedin una mica dauradets. Mentre es gratinen els peus, aneu coent els bolets i feu la reducció de cervesa. Poseu- els bolets amb una mica d'oli i aigua de la conserva en un cassó, juntament amb 2 grans d'all. Deixeu-los macerar a foc baix uns 5 minuts. Per fer la reducció de cervesa, poseu-la en un cassó, juntament amb 3 cullerades de sucre fins que es redueixi i caramel·litzi.
Quan estiguin gratinats els peus de porc, poseu-los al plat de servir i poseu per sobre els bolets. Acabeu el plat abocant per sobre una mica de reducció de cervesa i una mica de cibulet.





Podeu trobar més receptes a l'enllaç.

10 comentaris: