diumenge, 23 de juliol del 2017

LLom amb salsa de festucs

Aquest llom és una recepta de la meva germana Rosa. El llom queda tendre com no l'haureu menjat  gaires vegades i la salsa està boníssima. Molt fàcil de fer i un resultat espectacular!


Ingredients (4-6 persones):

1 llom de porc d'uns 800g
2 cullerades de mostassa de Dijon
2 cullerades de mostassa antiga
Sal
Oli d'oliva verge
100g de festucs pelats

Preparació:

Preescalfeu el forn a 210º. Agafeu una plata que pugui anar al forn. Poseu-hi el tall de llom amb el greix cap avall. Saleu el llom. En un bol poseu les dues mostasses i barregeu-les. Unteu el llom amb les mostasses, de manera que quedi una bona capa sobre el llom. Poseu una mica d'oli a la plata.

Introduïu el llom al forn i deixeu que es cogui durant uns 35-40 minuts. Mentre es cou, piqueu els festucs.

Un cop estigui cuit el llom i daurat per fora, fareu la salsa. Encara calent del forn, traieu la plata i a fora, amb l'oli ben calent, afegiu els festucs. Es quedaran cruixents amb l'escalfor de l'oli. Enretireu el llom del forn i poseu per sobre la salsa resultant de festucs. Quedaran ben enganxada a la mostassa. Talleu el llom a llesques i serviu acompanyat de la salsa.


2 comentaris:

  1. Sembla que s'hagi de desfer a la boca.
    Aquesta combinació de mostasses i festuc caldrà provar-la.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Un lomo delicioso y facil que merece la pena hacer me ha encantado tu hermana tiene muy buena mano. Mil besicos

    ResponElimina