divendres, 21 de juliol del 2017

Pèsols amb botifarra de perol (Thermomix o no)

Estiu i sovint poques ganes de cuinar. Sempre va bé una recepta ràpida de fer i que es pugui fer amb antelació. Aquest pèsols els vaig fer al vespre per el dinar del dia següent. Tebis estaven boníssims. Apunteu-vos la recepta, ràpids i bons, amb una amanideta... plat únic.


Ingredients (4-6 persones):

200g de cebes
70g d'oli d'oliva
800g de pèsols congelats
150g d'aigua
1'5 culleradeta de sal
2 botifarres de perol

Preparació:

Tradicional: Poseu una cassola al foc amb oli d'oliva. Quan estigui calent, afegiu-hi la ceba tallada a daus. Deixeu que quedi transparent, coeu a foc mig. Afegiu les botifarres esparracades, doneu unes voltes fins que es comencin a desfer. Afegiu els pèsols congelats, la sal i l'aigua. Deixeu coure uns 10 minuts o fins que veieu que els pèsols estiguin al punt. Podeu menjar-los acabats de fer o bé un cop freds, a la nevera i ja teniu un àpat preparat.
Thermomix: 
- Ceba a quarts- 3seg-vel 5
- Oli- 6 min-120ºC- vel 1
- botifarra a rodanxes- 6 min- 120ºC- vel 1
- Aigua+ pèsols +sal- 15 min 100ºC- gir enrere- vel cullera.
- Mireu si han quedat cuits, si falta cocció deixeu uns minuts més

2 comentaris:

  1. Una receta rápida y sencilla, estas son geniales y si están buenas como está mejor, tiene muy buena pinta, con la butifarra no lo he probado, seguro que estos guisantes están riquísimos!!!
    Besoss

    ResponElimina
  2. Me encanta la butifarra de perol y los guisantes así que....este plato caerá ,seguro!

    ResponElimina