Ingredients (4-6 persones):
200g de cebes70g d'oli d'oliva
800g de pèsols congelats
150g d'aigua
1'5 culleradeta de sal
2 botifarres de perol
Preparació:
Tradicional: Poseu una cassola al foc amb oli d'oliva. Quan estigui calent, afegiu-hi la ceba tallada a daus. Deixeu que quedi transparent, coeu a foc mig. Afegiu les botifarres esparracades, doneu unes voltes fins que es comencin a desfer. Afegiu els pèsols congelats, la sal i l'aigua. Deixeu coure uns 10 minuts o fins que veieu que els pèsols estiguin al punt. Podeu menjar-los acabats de fer o bé un cop freds, a la nevera i ja teniu un àpat preparat.Thermomix:
- Ceba a quarts- 3seg-vel 5
- Oli- 6 min-120ºC- vel 1
- botifarra a rodanxes- 6 min- 120ºC- vel 1
- Aigua+ pèsols +sal- 15 min 100ºC- gir enrere- vel cullera.
- Mireu si han quedat cuits, si falta cocció deixeu uns minuts més
Una receta rápida y sencilla, estas son geniales y si están buenas como está mejor, tiene muy buena pinta, con la butifarra no lo he probado, seguro que estos guisantes están riquísimos!!!
ResponEliminaBesoss
Me encanta la butifarra de perol y los guisantes así que....este plato caerá ,seguro!
ResponElimina