divendres, 15 de setembre del 2017

Llamineres amb salsa de ceps

Una recepta boníssima si us agraden els ceps, no deixeu de tastar-la!! A veure si amb aquestes pluges surt algun bolet i ho podem fer amb frescos..


Ingredients (4 persones):

2 llamineres de porc de 350 - 400g
2 cebes de Figueres grosses
50-70g de ceps deshidratats
250ml de crema de llet
1 all
Julivert
Oli d'oliva extra verge
Pebre i sal.

Preparació:

En un bol poseu aigua i els ceps, deixeu una estona que es rehidratin. 
En una paella amb oli, coeu-hi les cebes tallades fines, a foc molt lent. Saleu-les una mica. Quan prenguin una textura caramel·litzada, reserveu-les.
A la mateixa paella, on heu cuit les cebes, coeu-hi els ceps laminats. Fregiu-los a foc lent amb all i julivert picat. Afegiu-hi una mica de sal. A mitja cocció, poseu-hi la ceba i part de l'aigua d'hidratar el ceps.
Quan s'hagi reduït una mica, passeu-ho tot per la batedora. Poseu la pasta resultant a la paella i afegiu la nata. Salpebreu i deixeu coure la salsa. Si és massa espessa afegiu-hi una mica de l'aigua de rehidratar.
En una planxa o paella amb oli, ben calent, coeu-hi les llamineres. Han de quedar ben daurades per fora i per dins una mica rosadetes, per tal que quedin tendres, si les coeu massa quedaran massa dures.
Talleu les llamineres a llesques i poseu-les sobre el plat. Poseu una mica de salsa per sobre. Ho podeu acompanyar amb una mica d'arròs.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada