Ingredients per 6-8 vasets:
150g de galetes digestivePer la crema de mascarpone:
400g de formatge mascarpone2 ous
160g de sucre
200ml de nata montada
Per les pomes:
4 pomes golden60g de mantega
3 cullerades de sucre morè
1/2 tronquet de canyella
Preparació:
Comenceu preparant la poma. Peleu-les i talleu-lesa a quadradets. Poseu les pomes tallades en un ansat juntament amb la canyella i el sucre moré. Manteniu-ho al foc fins que quedin transparents. Deixeu-les refredar. Prepareu la crema de mascarpone. Poseu en el bol de la batedora els ous juntament amb el sucre. Munteu els ous fins que tinguin un color blanquinós.Barregeu-hi el mascarpone amb moviments envolvents. Afegiu la nata muntada.
Reserveu la crema de mascarpone.
Tritureu les galetes.
Poca estona abans de servir els vasets munteu-los. Si els munteu moltes hores abans, les galetes es poden humitejar i perdre la consistència cruixent.
Poseu una mica de galeta triturada al fins dels vasets, a sobre poseu una mica de crema de mascarpone. A sobre una mica de poma cuita.
Acabeu amb més crema de mascarpone. Bon profit!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada