Ingredients:
150 g de xocolata cobertura250 g de mantega a temperatura ambient
4 ous
200 g de sucre
15 g de farina
150 g de nous pacanes
Preparació:
Prepareu el robot de cuina o un bol. Poseu al robot, la pala en forma de K i incorporeu al bol la mantega en pomada.
Bateu-ho.
Mentrestant,
foneu la xocolata al microones. Quan tingueu la mantega batuda, afegiu a poc a poc la xocolata desfeta.
Incorporeu els ous d'un en un però batuts una mica per tal que s'incorporin fàcilment. Afegiu-hi el sucre i bateu lleugerament.
Ara és el moment d'afegir la farina, passada pel tamís. Aquesta incorporació la podeu fer amb una llengua.
Trinxeu una mica les anous i afegiu-les a la mescla.
Barregeu-ho tot bé fins que la mescla quedi homogènia.
Aboqueu la massa en un motlle de 25x30 cm prèviament engreixat.
Ara ja ho podreu coure al forn, preescalfat a 180°. Trigarà uns 20 minuts. Per tal que us quedi ben tendre per dins (és la clau d'un bon brownie), quan veieu que la superfície agafa un to mate i encara es mou una mica pel mig, ja el podreu treure del forn.
Deixeu-lo refredar en el motlle uns 20 minuts (si aguanteu..) i després sobre una reixa uns 20 minuts més. Talleu-lo a daus d'uns 6 cm de costat. Bon profit!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada