Aquest novembre he fet un curset de Plats equilibrats, amb el cuiner Matthias Hespe. Avui us porto una de les seves receptes saludables. Ideal si us agrada el moniato i unes postres també perfectes per vegans i intolerants al gluten. Les heu de tastar!!
Ingredients:
200g de moniato (cuit al forn, microones o bullit)150g de coco ratllat
8 cullerades de xarop d'atzavara
2 cullerades de crema de cacauet o crema d'avellanes
Un polsim de sal
Preparació:
Quan tinguem els moniatos cuits i temperats una mica, els posem en un bol. Hi afegim el coco. Reservem una mica de coco per arrebossar les boles.
Afegim també les cullerades de crema de cacauet o avellanes.
Barregeu-ho tot amb una forquilla.
Per manipular millor la massa, millor que la poseu una hora mínim a la nevera. Passat aquest temps, s'haurà humitejat el coco i us serà més fàcil fer les boles. Aneu fent boles de la mateixa mida i un cop fetes, arrebosseu-les amb el coco ratllat. Aneu-les posant a la plata de servir. Bon profit!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada