Aquesta deliciosa crema de cigrons que en pocs anys l'hem incorporat al nostra dia a dia té una versió una mica menys calòrica. La idea és canviar l'oli que duu la recepta per un iogurt grec ben cremós. El canvi quasi que m'agrada més que la versió original (suposo pel toc agri del iogurt). Us deixo la recepta..
Ingredients:
400g de cigorns bullits (poden ser de pot)30g d'oli d'oliva
1-2 grans d'all
el suc de mitja llimona
Un polsim de comí
Un polsim de pebre vermell dolç o picant
40g de tahini (crema de sèsam)
Aigua (opcional)
Preparació:
Poseu tots els ingredients a la themomix.Programeu sense temperatura t-1 minut, velocitat progressiva de 5 a 10.
Si no teniu Thermomix, poseu els ingredients en una batedora i bateu fins que tingueu una crema sense grumolls.
Serviu l'hummus acompanyant qualsevol plat o bé de pica-pica amb uns bastonets de verdures fresques. Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada