Ingredients (4 persones):
2-4 pits de pollastres (depenent mida i gana..)Hummus light
250g de cúscus
Bledes
Cúrcuma (1 cullerada)
Sal
Oli d'oliva
Unes fulles de menta
Unes fulles d'orenga (fresca a poder ser)
Preparació:
Primer de tot, poseu a marinar el pollastre. Talleu per la meitat els pits i saleu-los. En un bol, poseu un bon raig d'oli d'oliva i la cullerada de cúrcuma. Barregeu-ho.Afegiu-hi els pits de pollastre i empastifeu-los bé amb la salsa. Escampeu per sobre les fulles d'orenga picadetes.
Deixeu-ho marinar mínim mitja hora però si teniu pensat fer el plat amb antelació el podeu deixar d'un dia per un altre.
Quan tingueu marinat el pollastre aneu `per coure'l. Poseu una paella o planxa al foc i coeu-lo amb l'oli de la marinada a foc mig. Mentre els cou el pollastre, bulliu les bledes, intenteu que quedin una mica al dente i d'aquesta manera no perden tants nutrients. Finalment podeu coure el cuscús. Poseu el cuscús en un bol i escalfeu aigua amb sal. Quan l'aigua bulli aboqueu sobre el cuscús uns 300ml. Tapeu el bol amb un drap de cuina i deixeu que s'hidrati el cuscús. Passats uns 8-10 minuts, podeu escampar el cuscús amb una forquilla i afegir-li un raig d'oli i les fulles de menta picades.
Quan tingueu el pollastre cuit, ja podreu preparar el plat.
Agafeu una cullerada grossa d'hummus i exteneu-la en forma de llàgrima sobre el plat. Talleu el pollastre a llesques i situeu-lo sobre l'hummus. Repartiu per la resta del plat unes fulles de bledes i el cuscús amb menta. Serviu el plat calent. Bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada