diumenge, 14 d’abril del 2019

Tortell amb fruits vermells

Dia del Ram i com és tradició com cada any faig un tortell pels meus nebots. Aquest any, innovo i aplico la tècnica que ja fa temps tenia ganes d'adoptar de la decoració de números per aniversaris. He adaptat aquesta tendència al tortell d'enguany. Està fet amb pasta de full, trufa i nata, acompanyats d'uns fruits vermells. Si teniu intolerància al gluten, canvieu la pasta de full per pasta de full sense gluten. Bona Pasqua a totes!!



Ingredients (6-8 persones):

2 làmines de pasta de full (amb gluten o sense)
Sucre
Nata muntada (400ml)
Trufa (400ml)
Fruits vermells (maduixes, aranyons, mores)
Oreo minis

 Preparació:

Unes hores abans, heu de preparar la trufa. Preescalfeu el forn a 190°. Talleu la pasta de full en forma de cercle i al mig també retalleu un cercle. Ha de quedar un tortell. Jo he aprofitat i he cuit les restes de massa retallades, que després he aprofitat. Feu el mateix amb les dues làmines de pasta de full. Escampeu per sobre de la pasta de full una mica de sucre. Amb un ganivet esmolat o amb una forquilla feu foradets a la massa.


Poseu sobre la pasta de full un paper de forn. A sobre del paper poseu una plata o algun pes que eviti que la pasta de full pugi.





Deixeu-ho dins del forn aproximadament cap a la meitat. Cal que coguin fins que estiguin daurades les masses, trigaran de 20 a 30 minuts.
Quan s'hagin refredat les masses, podreu farcir-les.
Poseu la trufa i la nata en una mànega amb un broquet llis. Farciu amb trufa la part inferior. Feu com boles repartint la trufa per sobre la massa.





Poseu a sobre la trufa l'altre anell de pasta de full i poseu-hi a sobre la nata. Distribuïu-la de la mateixa manera que la nata. Repartiu per sobre la nata els fruits vermells i les oreo. bon profit!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada