diumenge, 19 de maig del 2019

Pintxo de formatge de cabra, ceba i foie

Quan viatges sempre tornes amb idees. Les últimes vacances les vam passar a Pamplona i si una cosa hi ha allà són.. pintxos. Una infinitat de propostes que realment posen a prova l'audàcia dels cuiners. Avui us porto una de les propostes que vam tastar. Una combinació deliciosa..


Ingredients:

Cebes de figueres
Formatge de cabra
Foie micuit
Sucre
Oli d'oliva
1 barra de pa de 1/4 (gallega)

Preparació:

Comenceu a preparar les cebes. Peleu-les i talleu-les a làmines. Poseu oli d'oliva en una paella i quan estigui calent, afegiu-hi les cebes. Deixeu coure a foc mig fins que agafin un color transparent, podeu deixar-es així o si us agraden els contrastos, hi podeu afegir una mica de sucre per tal que quedin una mica caramel·litzades.
Talleu la barra de pa a llesques i poseu-les al forn a 180º fins que quedin torrades.
Quan tingueu el pa i la ceba cuita, ja podreu anar per muntar el pintxo. Faltarà fer el formatge però es cou molt ràpidament. Poseu una planxa al foc, temperatura 8 i quan estigui calenta, pos-hi el formatge. No el mogueu gaire, quan veieu que comença a estar una mica dauradet, doneu-li la volta amb molt de compte. Deixeu caramel·litzar i ja el podeu posar sobre les torrades. Sobre el formatge, situeu-hi una mica de ceba i sobre la ceba, un tros de foie. Serviu calent.. acompanyat d'un txacolí..ja és el summum!!Bon profit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada