Ingredients:
800g de farina de força7g de llevat sec
500ml d'aigua calenta
Un polsim de sal
2 formatges Camembert
4 grans d'all laminats
Romaní
Oli d'oliva
Preparació:
Poseu en un robot de cuina amb la batedora o bé amb el ganxo d'amassar, la farina, el llevat, l'aigua i la sal.
Bateu fins que s'hagi format una bola. Deixeu reposar 40 minuts o fins que dobli el seu volum.
Un cop passat el temps de repòs agafeu la massa, formeu dos cilindres i de cadascun feu 15 boles.
Sobre un paper de cuina dibuixeu un arbre de Nadal.
Al mig situeu la base del formatge Camemberg. Al voltant del formatge i formant un arbre, aneu col·locant les boles de pa.
Deixeu reposar 60 minuts. Escalfeu el forn a 180º. Passada la hora, agafeu els 2 formatges, traieu la part superior i repartiu pel mig llesques d'all.
Poseu un formatge dins la seva base (al mig de l'arbre) i l'altre coeu-lo a part dins el forn. Repartiu romaní pel mig de les boles i unteu per sobre les boles de pa, una mica d'oli. Introduïu el pa amb el formatge dins el forn i deixeu-lo coure una mitja hora o fins que veieu que està daurat. Serviu sortint del forn. Podeu posar l'altre formatge per si s'acaba el del mig.Gaudiu d'aquesta meravella de pa acabat de fer, amb el formatge Cammembert fos, ESPECTACULAR!!
Recepta de Jamie Oliver.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada