Si voleu fer un paté ràpid i molt bo, podeu fer aquest de musclos. Es fa en un moment i és ideal per farcir vol-au-vents, tartaletes o fer canapès.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjEXnw4A7ZYiD3UtjLgf0IsqyfWAVhGnz4dgm3Pfc-xLNRj7kEKWYyTBl_vysm3Z4JeNYHoXSnW9VGsLR3AFAv_3uRCLYbwWTxTReHryBPqja8eNQMuE5SeC2EKjLcVWqiuVartG-xO5G0_/s200/IMG_20191215_201654.jpg)
Ingredients:
200g de musclos en escabetx100g de musclos al natural
150g de formatge cremòs
6 tronquets de cranc
30g de maionesa
Julivert (unes fulles)
Preparació:
Poseu tots els ingredients dins el bol de la batedora.Tritureu-ho fins que quedi una massa homogènia.
Poseu la massa dins una mànega pastissera amb broquet rissat i farciu els vol-au-vents.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada