L'altre dia mirant Canal Cocina, la Blanca Mayandía va fer aquest ramen. Bé no he trigat més que el temps de tenir els ingredients perquè a casa són uns "forofos" del ramen. Evidentment és exprés perquè crec que no he trigat més de 15 o 20 minuts a fer-los (si us organitzeu bé i coeu al mateix temps els ingredients) i estar asseguts a taula. Si us mireu bé el plat, a més és supersaludable i plat únic, amb proteïna, glúcids i verdures. Si sou celíacs podeu utilitzar uns fideus d'arròs. A veure si us animeu a fer-los!!
Ingredients (4 persones):
200g de fideus Ramen (jo Mie Asli tallarines indonesis)1 filet de porc
1/2 col (petita)
4-5 xampinyons
1'5 litres de caldo de carn- pollastre..
Salsa de soja
4 ous
Oli d'oliva verge
Fulles de ceba tendra
Preparació:
Poseu a bullir els ous. Poseu aigua al foc i afegiu-hi els ous.
La cocció no ha de ser d'un ou dur (jo, m'he passat en cocció), amb uns 6-7 minuts, us quedarà el rovell una mica desfet, ideal pel ramen. Un cop cuits, passeu-los per aigua freda i els poseu en un bol, amb una mica de salsa de soja (agafen gust i color), deixeu-los marinar mentre coeu la resta d'ingredients.
Un una paella, poseu oli al foc i coeu el filet de porc a foc mig.Un cop cuit talleu a llesques gruixudes i reserveu mentre es va coent la resta.
Talleu la col a llesques i els xampinyons també.
Poseu una paella o cassola al foc amb oli d'oliva. Amb l'oli ben calent, afegiu la col, deixeu 30 segons i aneu remenant.
Afegiu ara els xampinyons.
Deixeu coure però cal que la verdura quedi cruixent, al dente.
Mentre coeu les verdures, poseu aigua en un cassó i acosteu-los al foc. Quan l'aigua bulli, afegiu les tallarines.
Per la cocció de les tallarines, mireu el que us recomana el fabricant, els que he utilitzat, en 2-3 minuts estan cuits. Quan estiguin al punt (no us passeu en la cocció) reserveu-los.
Un cop cuita la verdura, afegiu-hi el caldo i deixeu que agafi tot plegat temperatura. Un cop bulli ja podreu emplatar.
Agafeu un bol i poseu-hi el caldo amb les verdures. A sobre poseu els fideus. Talleu les rodanxes de filet a llesques i repartiu-los sobre els fideus. Talleu per la meitat els ous durs i situeu-los també sobre els fideus.
Podeu acabar el plat amb unes llesques de la part verda d'una ceba tendra i un raig de la marinada de salsa de soja. Cap a taula!!! Bon profit!!
Confesso que nunca comi, o aspecto agradou-me bastante.
ResponElimina