Aquest és un dels torrons que faig cada any, ja que a casa és dels que agrada més. La recepta és de la mare de la meva amiga Carme. Com que no es cou i va amb rovells d'ou, cal guardar-lo a la nevera, tot i l'alt contingut de sucre. Si a més poseu una capa de gemma a sobre i la cremeu, ja no us vull explicar com n'està de bo!!
Ingredients:
500 g de farina d'ametlla
500 g de sucre
10 rovells d'ou
Gemma (opcional ) recepta aquí
Preparació:
Poseu en un bol la farina d'ametlla i afegiu-hi el sucre. Remeneu o si teniu un robot, remeneu-ho amb el ganxo d'amassar. Quan tingueu format el massapà, afegiu-hi els rovells d'ou batuts. Incorporeu-ho i poseu el torró en un motlle de torrons. Aixafeu-lo bé i deseu-lo a la nevera fins al moment de servir. Quan el vulgueu menjar, escampeu per sobre una mica de gemma.
Escampeu una mica de sucre per sobre la gemma i amb un bufador, caramel·litzeu-la. Bon profit i bones festes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada