dilluns, 26 d’abril del 2021

Espinacs amb botifarra, panses i pinyons

 Una recepta típicament catalana. Saludable i equilibrada, Si a casa teniu algú reticent a les verdures, amb aquesta presentació i el toc de botifarra, de ben segur que s'anima a tastar-ho! 


Ingredients (4 persones):

4 botifarres

800g d'espinacs congelats o frescos

Pinyons i panses

Sal i pebre

Oli d'oliva EV

Preparació:

Esparraqueu les botifarres, traient-ne la tripa. Escalfeu l'oli en una paella i un cop calent, afegiu-hi els pinyons, daureu una mica i incorporeu la botifarra, deixeu que es dori. Afegiu els espinacs i deixeu que es cogui el conjunt. Un cop tingueu els espinacs a punt, incorporeu sal, pebre. Emplateu amb un cèrcol. Repartiu per sobre algunes panses.

Podeu veure el pas a pas al vídeo següent:








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada