dimarts, 27 d’abril de 2021

Pollastre a la cassola

 Xup, xup, cassola i tranquil·litat. El resultat unes cuixetes ben tendres i una salseta ideal per xucar-hi un bon tros de pa. Us hi resistiu???


Ingredients (4 persones):

8 cuixetes de pollastre

1 porro

!ceba de Figueres grossa

1/2 pebrot vermell

Oli d'oliva verge

Sal i pebre

Mitja copeta de vi ranci

1 got de caldo de pollastre

Picada:

Unes ametlles

Carquinyolis

All i julivert


Preparació:




Poseu una cassola al foc amb oli. Quan estigui calent l'oli, poseu-hi la ceba, la pastanaga, el porro i el
pebrot vermell tot talladet en dauets. Doneu-hi un parell de voltes i quan estigui una mica transparent, afegiu-hi el vi ranci. Deixeu que s'evapori l'alcohol. 




Incorporeu les cuixes de pollastre salpebrades. Doneu voltes al pollastre fins que quedin rossejades i segellades, Afegiu caldo de pollastre i deixeu coure fins que veieu que la carn es comença a desprendre de l'os. Trigarà uns 20-30 minuts Els últims minuts, feu una picada. 





Poseu en un morter les ametlles, els carquinyolis l'all i el julivert. Piqueu-ho tot. Per acabar de fer la
picada, poseu-hi una mica de líquid de la cocció de la cassola. Un cop feta la picada, incorporeu-la a la cassola i deixeu que espesseixi una mica tot el conjunt. 
Podeu veure els passos en el vídeo:





Cap comentari:

Publica un comentari