Xup, xup, cassola i tranquil·litat. El resultat unes cuixetes ben tendres i una salseta ideal per xucar-hi un bon tros de pa. Us hi resistiu???
Ingredients (4 persones):
8 cuixetes de pollastre
1 porro
!ceba de Figueres grossa
1/2 pebrot vermell
Oli d'oliva verge
Sal i pebre
Mitja copeta de vi ranci
1 got de caldo de pollastre
Picada:
Unes ametlles
Carquinyolis
All i julivert
Preparació:
pebrot vermell tot talladet en dauets. Doneu-hi un parell de voltes i quan estigui una mica transparent, afegiu-hi el vi ranci. Deixeu que s'evapori l'alcohol.
Poseu en un morter les ametlles, els carquinyolis l'all i el julivert. Piqueu-ho tot. Per acabar de fer la
picada, poseu-hi una mica de líquid de la cocció de la cassola. Un cop feta la picada, incorporeu-la a la cassola i deixeu que espesseixi una mica tot el conjunt.
Podeu veure els passos en el vídeo:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada