Ja tinc en el blog una recepta de pastís en forma de flor amb verduretes. La veritat és que el farcit de formatges d'aquest, és espectacular! Les verdures queden boníssimes, aprofiteu per menjar verdures d'una forma bonica a la vista i boníssima al paladar!! No espereu massa a fer-lo!
Ingredients:
1 carbassó
1 full de pasta brisa
8 cirerols
2 ous
100 g de nous
200 g de crema de formatge
Formatge de cabra (en cilindre)
200g de formatge gouda
100 ml de nata
Pebre, mantega, sal
Preparació:
Preescalfeu el forn a 180°. Mantegeu un motlle (millor desenmotllable) i poseu-hi a dins la pasta brisa. Introduïu-la dins el forn i deixeu-la coure 10 minuts.
Poseu en un bol la nata, la crema de formatge, el formatge ratllat, ous, sal, pebre i remeneu.
Quan estigui cuita la base, poseu la mescla anterior dins la base i repartiu per sobre el formatge de cabra tallat a llesques i les nous a trossos.
Talleu el carbassó a llesques amb un pelador i poseu-les al mig del pastís en forma de flor. Poseu a les vores els cirerols. Introduïu dins el forn i coeu-lo a 180°, en posició 2, calor a dalt i baix, fins que veieu la superfície daurada. Uns 30-40 minuts. Decoreu amb algunes fulles d'herbes fresques i serviu.
Podeu veure el vídeo amb el pas a pas:
Receta de Julius Bienert en Canal cocina
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada