dilluns, 28 de juny del 2021

Gelats de xocolata i cireres

 Voleu fer a casa uns gelats tipus Magnum fàcils i saludables?? Aquesta és la vostra recepta!! En pocs minuts tindreu la base feta, que la podeu banyar amb xocolata o bé deixar-la sense banyar. 

Ingredients (4 gelats mida Magnum):

100g de cireres


2 cullerades de sucre

150g de mascarpone

100g de nata 35% nata

40g de cacao pur

3 cullerades de sucre

Un raig de vainilla

200g de xocolata per banyar

Preparació:

Comenceu preparant  les cireres. Es tracta d'una mena de melmelada, amb la qual cosa podeu fer servir una melmelada comercial. Si opteu per fer-la vosaltres mateixos, traieu el pinyol  a les cireres. Poseu-les en un cassó juntament amb el sucre. Deixeu coure la mescla fins que espesseixi i tingui la consistència de melmelada. 


Ara prepareu el gelat. En un bol, poseu el formatge mascarpone, la nata, el sucre el cacau i la vainilla. Remeneu fins a aconseguir una textura homogènia. 




Ompliu els motlles fins a la meitat amb la crema de xocolata. Repartiu la nelnelada de cirera al centre de la crema, poseu també els pals de gelat. 



Cobriu amb la crema de xocolata restant. Congeleu un mínim de 3 hores. Un cop ja tingueu els gelats, foneu la xocolata. Poseu la xocolata en un got i banyeu-hi els gelats. Veureu que ràpidament solidifica, podeu també decorar amb una mica de xocolata desfeta. Gaudiu-ne molt!


Podeu veure el vídeo de l'elaboració aquí:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada