Voleu fer a casa uns gelats tipus Magnum fàcils i saludables?? Aquesta és la vostra recepta!! En pocs minuts tindreu la base feta, que la podeu banyar amb xocolata o bé deixar-la sense banyar.
Ingredients (4 gelats mida Magnum):
100g de cireres
2 cullerades de sucre
150g de mascarpone
100g de nata 35% nata
40g de cacao pur
3 cullerades de sucre
Un raig de vainilla
200g de xocolata per banyar
Preparació:
Comenceu preparant les cireres. Es tracta d'una mena de melmelada, amb la qual cosa podeu fer servir una melmelada comercial. Si opteu per fer-la vosaltres mateixos, traieu el pinyol a les cireres. Poseu-les en un cassó juntament amb el sucre. Deixeu coure la mescla fins que espesseixi i tingui la consistència de melmelada.
Ara prepareu el gelat. En un bol, poseu el formatge mascarpone, la nata, el sucre el cacau i la vainilla. Remeneu fins a aconseguir una textura homogènia.Cobriu amb la crema de xocolata restant. Congeleu un mínim de 3 hores. Un cop ja tingueu els gelats, foneu la xocolata. Poseu la xocolata en un got i banyeu-hi els gelats. Veureu que ràpidament solidifica, podeu també decorar amb una mica de xocolata desfeta. Gaudiu-ne molt!
Podeu veure el vídeo de l'elaboració aquí:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada