dimarts, 26 de juliol de 2022

Torradetes amb prèssec i burrata

 Us proposo per aquestes nits d'estiu un entrant per un pica-pica, refrescant i original. El préssec té un toc picant que podeu obviar si voleu. 


Ingredients:

2 préssecs

1 burrata

Unes llesques de pa de coca o qualsevol altre tipus de pa

Salsa picant 

Cibulet

Un raig de mel

Preparació:

1- Talleu els préssecs a llesques sense pelar-los.


2- Poseu els préssecs en un ansat al foc, juntament amb el raig de mel i la salsa picant (al gust)

                                                      

3- Deixeu-ho coure fins que estigui la fruita una mica tova, però que no es desfaci.

4- Torreu el pa.

5- Munteu les torrades. Poseu unes llesques de préssecs amb una mica de salsa de la cocció, a sobre poseu un trosset de burrata i acabeu de decorar amb una mica de cibulet. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada