Proposta per un pica pica o entrant festiu. Ideal per preparar-ho amb antelació. El podeu guardar a la nevera fins el moment de servir.
Ingredients (15 bombons):
200 g de salmó fumat
200 g de crema de formatge
Un grapat de nous
Cibulet
Preparació:
Poseu el formatge en un bol. Talleu amb ganivet les nous a trossets petits.
Incorporeu les nous a la crema de formatge. Si voleu, podeu posar una mica de cibulet tallat. Remeneu fins que quedi una crema homogènia.
Agafeu les llesques de salmó i talleu-les per la meitat o en tres parts si són grosses. Talleu en forma de triangle, de manera que sigui fàcil formar els bombons. Poseu-vos el salmó al palmell de la mà i farciu amb una mica de crema.
Tanquen el bombó intentant donar-li una forma arrodonida. Quan els volgueu servir poseu-los en una plata i decoreu amb una mica de crema de formatge i cibulet, o un tros de nou.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada