S'acosten dies de celebració i us proposo unes postres vistoses i fàcils de fer. Podeu posar-hi la fruita que més us agradi i també el podeu banyar amb alguna salsa de xocolata, de fruites o de torró.
Ingredients (4 persones):
200 g de xocolata
100 g de maduixes
200 ml de nata muntada
Preparació:
Poseu la xocolata en un bol i foneu-la al bany maria o bé al microones. Quan tingueu la xocolata desfeta, amb un pinzell o amb una cullera escampeu-la formant una mena de rectangle sobre un paper sulfurat o de forn. Deixeu refredar la xocolata sobre un corró o algun estri que tingueu arrodonit, l'objectiu és que en refredar-se agafi una forma com d'una U, per després poder-lo omplir.
Quan s'hagi refredat la xocolata, podeu guardar-la a la nevera (amb compte) fins que el serviu. Quan vulgueu presentar les postres, poseu una mica de nata al plat de postres i situeu a sobre la forma en U de xocolata. La nata us ajudarà a aguantar la preparació de forma vertical. Ompliu amb nata i decoreu amb trossos de maduixes o d'altre fruites.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada