dilluns, 2 de gener del 2023

Llagostins amb pasta kataifi

Afegim una proposta de festa per aquests dies. Es tracta d'uns llagostins, arrebossats amb aquesta deliciosa i cruixent pasta kataifi. La pasta kataifi és una pasta semblant a la filo però tallada en fins fils, el seu origen és grec i s'empra habitualment en postres. Els llagostins els he acompanyat d'una salsa de maionesa amb salsa Sriracha (m'he enamorat d'aquesta salsa picant del sudest asiàtic). Podeu servir-los en format individual o bé en una plata per compartir. 



Ingredients:

250 g de pasta kataifi
400 g de llagostins
Sal i pebre
Maionesa
Salsa Sriracha

Preparació:

Traieu la pela als llagostins i deixeu la cua. Salpebreu els llagostins i punxeu-los en uns pals de broquetes. Poseu oli en un cassó petit, hi ha d'haver suficient oli per cobrir els llagostins. Traieu una grapadet de fils de pasta kataifi i embolcalleu els llagostins. Quan l'oli estigui calent, introduïu les broquetes dins l'oli i si us sembla que es desfan els fils, doneu voltes a la broqueta de manera que es vagin enroscant. Deixeu-los coure fins que estiguin daurats. Un cop cuits, poseu-los sobre un plat amb paper de cuina. Prepareu la salsa,

                                                             

poseu en un bol unes cullerades de maionesa i afegiu una mica de salsa sriracha (al vostre gust, depenent si us agrada més o menys el picant). 
Remeneu la salsa i poseu-ne una mica a cada vaset. Al moment de servir, introduïu dins els vasets els llagostins cuits. Serviu-ho calent i acabat de coure, d'aquesta manera estaran ben cruixents. 






                              



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada