dilluns, 2 de gener del 2023

Arbre de Nadal de formatges

Aquests dies de festes de Nadal, a taula llueix tot més si fem una presentació una mica ambientada amb les festes. Aquest és el cas, el formatge, presentat en forma d'arbre de Nadal, es tracta d'una barreja de formatge d'untar i un formatge de cabra, acompanyat d'unes nous, però com sempre ho pots adaptar als teus gustos, pots variar els formatges i també els fruits secs. La decoració està feta amb cibulet, però l'anet també hi quedaria molt bé. 



Ingredients:

100 g de crema de formatge
100 g de formatge de cabra
50 g de nous
Cibulet
Groselles per decorar
Làmines d'ametlla per decorar

Preparació:

En un bol, barregeu els dos formatges. Talleu a trossos les nous. Afegiu les nous a la barreja de formatges. Agafeu un tros de paper film i poseu la crema a dins. Embolcalleu la crema de formatges amb el film i amb les mans, doneu forma d'arbre a la crema de formatges. Deixeu-ho refredar a la nevera. Mentrestant talleu el cibulet o l'anet i poseu-lo en un plat. Quan estigui fred el formatge, arrebosseu-lo amb el cibulet i decoreu amb les boletes de grosella i amb les làmines d'ametlla. Serviu amb torradetes. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada