diumenge, 21 de juliol del 2024

Cassoleta de tomata i brie en Air fryer

 Ja fa temps que vaig penjar aquesta recepta amb el vídeo a Instagram i ara intentant recuperar-la he vist que no la tenia penjada al blog. L'afegeixo perquè és una molt bona proposta per evitar encendre el forn aquests dies d'estiu i ideal per aprofitar els cirerols que ara estan de temporada. 


Ingredients:

1 làmina de pasta brisa o de full

200g de cirerols/tomates

1 ceba de figueres mitjana

50g de formatge brie

Oli d'oliva, sal i pebre


Preparació:

Per començar, poseu la massa de pasta de full o brisa en un motlle que pugui anar a l'air fryer. Poseu a sobre un full de paper de forn i ompliu amb fruits secs o el que tingueu a mà. Coeu a la fryer preescalfada a 190° uns 15 minuts. 

Mentre es cou la massa, poseu oli d'oliva en una paella i afegiu la ceba tallada a llesques. Quan la ceba estigui una mica transparent, incorporeu-hi les tomates. Coeu tot junt fins que les tomates estiguin toves. Un cop la massa estigui una mica dauradeta, traieu el paper de forn 

i ompliu amb la barreja de ceba i tomates. Salpebre i afegiu-hi uns trossets de brie. 

Torneu a posar dins l'air fryer i coeu 5 minutets més. Enretireu-la del forn i decoreu amb un raig d'oli i unes fulles d'alfàbrega. Tant us la podeu menjar calenta com freda. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada