Pel bany:
150-200 g de xocolata negra 62% per banyar
Pel farcit de xocolata:
260 g de nata 35%
360 g xocolata negra 62%
50 g de sucre invertit líquid
60 g de mantega a temperatura ambient
Pel farcit de caramel salat:
Preparació:
Quan tingueu preparada la capa externa de xocolata aboqueu el caramel salat a sobre. Poseu la quantitat necessària perquè a sobre hi pugui anar el farcit de xocolata.
Prepareu el farcit. Escalfeu la nata juntament amb el sucre invertit a 75 °C. Quan estigui calent, afegiu-la sobre la xocolata. Emulsioneu amb una llengua. Quan la barreja estigui a 35-40° afegiu-hi la mantega. Remeneu la mescla. Aboqueu-la en els motlles, per sobre de la capa de caramel salat.
Deixeu una mica d'espai per acabar de banyar el torró. Foneu un altre cop la xocolata de banyar i escampeu una mica de xocolata desfeta sobre el farcit i deixeu que segelli el torró. Deixeu-ho refredar i desemmotlleu.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada