Ingredients (8-10 persones)
14 ous1/2 Kg de patates
400 g de xanpinyons
250 g de palets de cranc
Per la beixamel:
50 g de mantega
50g de farina
500 ml llet
nou moscada
sal
Preparació:
Comenceu preparant els farcits de les truites. Peleu les patates i talleu-les per la meitat. Feu-ne làmines fines i fregiu-les. Un cop cuites, feu la truita de patates amb 6 ous. Jo he utilitzat una paella de 20 cm de diàmetre. Talleu els xanpinyons a làmines i fregiu-los. Feu també una truita amb ells, utilitzant 4 ous. Talleu els palets de cranc a trossets i paseu-los un moment per la paella. Feu la truita amb 4 ous. Prepareu una beixamel.Ara ja podeu per anar a muntar el pastís. Amuntegueu les truites una sobre l'altra i aboqueu-hi a sobre la beixamel preparada. Si la voleu menjar calenta, la podeu gratinar una mica al forn.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada