dissabte, 5 de gener del 2013

Torró de xocolata negra i cafè

Aquests és un dels torrons que faig per Nadal i que té més èxit. La recepta és una adaptació d'una recepta del pastisser Abraham Balaguer de la pastisseria Sweets. Als meus fills els hi encanta!! En aquesta ocasió el vaig  adornar amb una mica de pols d'or.



Ingredients ( 3 torrons):

150-200g de xocolata negra 62% per banyar
390g de nata 35%
540g xocolata negra 62%
80g de sucre invertit líquid
90g de mantega a temperatura ambient
7g de cafè soluble

Preparació:

Primer de tot foneu la xocolata per poder banyar els motlles de torró. Aboqueu-la sobre els motlles i moveu-la pels motlles fins que quedi una pel·lícula fina. Deixar-ho refredar.
Prepareu el farcit. Escalfeu la nata juntament amb el cafè soluble i el sucre invertit a 75 °C. Quan estigui calent, afegiu-la sobre la xocolata. Emulsionar amb una llengua. Quan la barreja estigui a 35-40° afegiu-hi la mantega. Remeneu la mescla. Aboqueu-la en els motlles banyats de xocolata. Deixeu una mica d'espai per acabar de banyar el torró. Foneu un altre cop la xocolata de banyar i escampeu una mica de xocolata desfeta sobre el farcit i deixeu que segelli el torró. Deixeu-ho refredar i desemmotlleu.


4 comentaris:

  1. quina bona pinta, xocolata-xocolata!
    que passis un molt bon any!

    ResponElimina
  2. Que bueno!!!!! y yo pensando en la dieta esto no puede serrrr

    Besets

    ResponElimina