Ingredients (10 persones):
Pel bescuit:
120g de xocolata de cobertura125ml de crema agria (creme fraiche)
150 de sucre de canya
300g de farina
Un polsim de sal
3 cullerades de cacau amarg
1 culleradeta de bicarbonat
120g de mantega a temperatura ambient
200g de sucre
2 ous
175ml d'aigua
Pel glacejat:
140g de xocolata de cobertura110ml de nata líquida
Pel farcit:
250ml de nata1 cullerada de sucre glas
Preparació:
Posar la creme fraiche en un bol, juntament amb la xocolata i el sucre de canya. Posar-ho al microones a fondre-ho. Poseu en el bol de la batedora (jo cooking chef) la mantega i batre-ho fins que quedi cremosa. Afegiu a poc a poc el sucre i després els rovells dels ous, d'un en un. Afegiu a poc a poc i a baixa velocitat la farina, barrejada amb el bicarbonat, la sal i el cacau en pols. Alterneu la farina amb l'aigua. Remeneu suaument fins que quedi una massa homogènia. Afegiu la crema de xocolata i després amb moviments envolvents les clares d'ou a punt de neu. Poseu la massa en un motllo greixat i enfarinat de 26cm. A la recepta original repartia la massa en dos motllos i els coïa separadament. Jo ho he fet tot de cop en un sol motllo. Potser si ho feu en dues capes no es desfaci tant. Poseu-ho al forn uns 30-40 minuts a 180º.Un cop cuit deixeu que es refredi i desemmotlleu-lo.
Munteu la nata amb el sucre i farciu el pastís. Prepareu el glacejat. Desfeu al microones la xocolata i la nata.
Repartiu el glacejat per sobre el pastís i decoreu-lo al gust.
òndia, Sussi, genial!! Amb relleno i tot!
ResponEliminagràcies Marina, una petó!!
EliminaOstres, te una pinta bonissima. Petonets. Yolanda.
ResponEliminaSi està genial!!
EliminaUau, aquest pastís és un pecat! De vici total!!
ResponEliminaI tant si t'agrada la xocolata, és ideal!!
Elimina