diumenge, 26 de gener de 2014

Carré de porc a la taronja

Si voleu que unes simples llonces es transformin en un plat  que entri pels ulls i amb una textura de carn ben diferent de l'habitual, no dubteu en fer aquest plat. La salsa de taronja acompanya aquest plat d'alló més bé. El fet de coure la peça d'un sol cop, fa que la carn quedi molt melosa i agradable, a part com totes les coccions al foc és ben senzilla. Us la recomano per a un dia especial!!


Ingredients (8 persones):

Un carré de porc
El suc de 3 taronges
2 cullerades de mel
Sal i pebre
Oli d'oliva extra verge

Preparació:

Preescalfeu el forn a 190º. Expremeu les taronges i barregeu el suc amb les dues cullerades de mel. Poseu el carré en una plata apte per anar al forn. Salpebreu la carn i poseu per sobre la salsa de taronja. Poseu-hi una mica d'oli per sobre i poseu-la al forn.


 Deixeu que cogui entre una hora i una hora i mitja. Cada quart d'hora, aneu regant-lo amb el suc de taronja del fons de la plata. Per calcular bé la cocció, si teniu un termòmetre de carn, introduï-lo dins la carn, quan arribi a una temperatura interna de 71º voldrà dir que ja estarà cuita. Serviu-la en una plata i acompanyeu-la amb una salsera amb la salsa a part.


13 comentaris:

  1. Un plat fàcil de fer i molt gusós, sussi. Boníssim!!

    ResponSuprimeix
  2. Quina pinta! Després del cap de setmana intensiu amb el "porc" com a protagonista... ens hi haurem d'animar! Nyam!

    ResponSuprimeix
  3. L'aspecte és boníssim, una presentació genial amb un ingredient i una recepta ben senzills, m'encanta la carn de porc amb taronja, m'apunto l'idea per un cap de setmana!
    Petonets i molt bona setmana,
    Palmira

    ResponSuprimeix
  4. El carré és una part del porc que no faig mai, però ara que tinc aquesta recepta la provaré.
    I tens raó que la salsa de taronja combina super bé amb el porc.
    Sensacional!

    ResponSuprimeix
  5. Que carne mas rica, y mas sencilla de hacer, tomo buena nota de ella. Besicos

    ResponSuprimeix
  6. He dado un vistazo a tu blog y me ha encantado, me quedo por aquí si me lo permites. Te invito a que visites el mio http://madamenaroa.blogspot.com/, saludos desde Uruguay, Sudamerica

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Bienvenida Naroa, me encanta recibir visitas de Sudamerica!!! un beso

      Suprimeix