dilluns, 10 de febrer del 2014

Pastís de tres xocolates

Aquesta és una recepta que feia temps que tenia ganes de penjar ja que és amb la que em vaig introduir en aquest món dels blogs de cuina. La primera recepta que vaig treure d'un blog de cuina, de la Gemma Clofent, del blog La cuina de casa. És una recepta visualment molt atractiva i si us agrada la xocolata, no us podeu resistir a fer-la.



Ingredients:


150 g de xocolata negra
150 g de xocolata amb llet
150 g de xocolata blanca
150 g de sucre
750 ml de nata líquida per muntar
750 ml de llet
3 sobres de quallada en pols
Una base de bescuit

Preparació:

Primer de tot, prepareu la base del bescuit, la podeu comprar feta, fer-la o bé fer-ne una de galetes i mantega. Poseu la base de 26 cm de bescuit al fons d'un motlle, a poder ser desemmotllable. Tot seguit procedirem a fer les tres capes de xocolata. 
Comenceu amb la de xocolata negra. En un cassó, poseu al foc, 50 g de xocolata negra, 250 ml de nata, 250 ml de llet, 50 g de sucre i un sobre de quallada. Escalfeu-ho tot fins que es desfaci bé la xocolata, però evitant que bulli. Remeneu per tal que es desfaci la xocolata de forma homogènia i aboqueu-la sobre la base de bescuit. Quan s'hagi refredat una mica, poseu-lo a la nevera fins que comenci a quallar una mica. En aquest punt podreu preparar la segona capa. Feu el mateix que amb la xocolata negra però amb la xocolata amb llet. Quan estigui una mica temperada, poseu-la sobre la capa de xocolata negra. 






Procediu de la mateixa forma amb l’última capa de xocolata blanca. Deixeu refredar el pastís a la nevera fins al moment de servir-lo. 


Recomanacions:

  •  Per posar les capes no ho feu una després de l'altra ja que es barrejarien.
  •  Tampoc espereu a que es solidifiqui del tot ja que després les capes rellisquen unes sobre les altres i al tallar el pastís no queda lluït.


6 comentaris:

  1. Pero qué delicia, guapa, te ha quedado excelente,se me hace agua la boca!
    Un beso grande

    ResponElimina
  2. És boníssim! aquest any vaig fer-lo pel sopar de nadal de la feina i ens va agradar molt! a més queda visualment molt bonic. Aquesta decoració que hi has ficat m'encanta! un petó!

    ResponElimina
  3. Tot un clàssic que no falla mai!
    Ara fa temps que no el faig, tu me l'has recordat. El repetiré, que a casa els encanta :)

    ResponElimina
  4. És un gran clàssic amb un aspecte genial!
    Tot i que sembli senzill, crec que per que el tall surti ben net i pulit s'han de fer les coses amb ordre :o)
    Petons,
    Palmira

    ResponElimina
  5. muy buena pinta y las capas te han quedado genial.Un besazo Vanessa de Il Prezzemolo Tritato

    ResponElimina