dimarts, 26 d’agost del 2014

Croque-madame

La croque-madame és un sandvitx de pernil i formatge gruyère, molt semblant a la croque Monsieur però que afegeix a sobre un ou ferrat. Sembla ser que el primer croque-madame es va servir pels volts del 1910, en un cafè del Boulevard des Capulines, a París. 
Evidentment ha estat una delícia i èxit total pels meus fill i també pels no tant nens (je,je!). És ideal per un sopar ràpid!!


Ingredients (4 persones):

8 llesques de pa de motllo
4 llesques de pernil dolç
4 llesques de formatge gruyère o el que més us agradi
4 ous
Formatge ratllat per gratinar
Mantega
Oli d'oliva verge

Preparació:

Unteu les llesques de pa de motllo amb mantega. Poseu una planxa al foc i  poseu-hi les llesques de pa. Deixeu que es torrin per un costat.


Quan estigui torrat, farciu-les amb el pernil dolç i el formatge.


Poseu a sobre l'altre llesca de pa i deixeu que es torri pels dos costats.


Poseu per sobre el formatge ratllat i poseu-lo al forn fins que es desfaci.


Mentre, feu els ous ferrats. Quan estigui desfet i torradet el formatge, enretireu-los del forn i emplateu-los. Poseu per sobre l'ou ferrat i a gaudir-ne!!



3 comentaris:

  1. Mmmm... que bo!! A casa que per sopar ens agrada fer tot sovint cosetes com aquesta, segur que ens encantarà! Anotada! ;)

    Petons!

    ResponElimina
  2. Un sopar senzill però deliciós de veritat!! un petó!

    ResponElimina
  3. Una cena super facil y deliciosa, me encanta.Un beso de Vanessa de Il Prezzemolo Tritato

    ResponElimina