Passejant pel blog Il Prezzemolo Tritato vaig veure aquesta recepta que la Vanessa deia que era una delícia pels sentits. Així que tenint en compte el que a casa ens agraden els tocinets,no podia trigar gaire a fer-lo. S'acaba la calor així que he posat a funcionar la meva geladora i aquest ha estat un resultat... una real meravella!! i a més facilíssim!!
Ingredients:
600ml de nata per muntar4 tocinets de cel (del supermercat)
2 cullerades de sucre
Preparació:
Poseu el bol de la geladora al congelador mínim 12 hores abans d'utilitzar-la. Muntar la nata amb una batedora. Quan estigui a mig muntar, afegiu el sucre. Quan estigui muntada, reserveu-la. Poseu els tocinets en un bot i tritureu-los fins que quedi una pasta homogènia.
Afegiu el tocinet de cel a la nata i remeneu lentament i amb moviments envolvents fins que quedi ben barrejat.
Poseu la crema obtinguda a la geladora
i deixeu que es vagi congelant (30-40 minuts).
Ha de ser boníssim, Sussi!
ResponElimina