dimecres, 29 d’octubre del 2014

Pastís de figues

No hi ha com menjar la fruita de temporada, així que aprofitant les últimes figues hem gaudit d'aquest pastís tant vistós. Les figues ens aporten fibra i minerals, tant importants per la nostra dieta. El cruixent de la pasta de full, amb la sedositat de la crema, aporten la base ideal per aquestes figues.


Ingredients (6-8 persones):

300g de figues
400g de crema pastissera
1 placa de pasta de full
1 sobre de gelatina per pastissos

Preparació:

Enceneu el forn a 190º. Prepareu el motllo per posar la pasta de full. Estireu la pasta de full sobre el motllo i amb una forquilla foradeu el fons. Poseu a sobre un full de paper de forn i a sobre algun pes (cigrons..). Deixeu-lo coure fins que agafi color (uns 30 minuts aprox.) Mentre, feu la crema pastissera, podeu trobar la recepta aquí (feu la meitat de recepta). Un cop cuita la pasta de full i la crema pastissera, deixeu-ho refredar tot. 
Quan ho tingueu tot fred, ja podreu acabar el pastís. Renteu les figues bé i talleu-les a rodanxes. Repartiu la crema per sobre de la pasta de full i per sobre aneu posant en compte les figues. Diluïu la gelatina segons us expliqui el fabricant i aboque-la sobre el pastís. Assaboriu-lo ben fred!!


2 comentaris:

  1. me encantan os higos esta receta debe estar deliciosisima
    http://senoritamandarina.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  2. Quina pinta més bona!!! I s'han d'aprofitar perque duren molt poc!
    Una abraçada,
    Palmira

    ResponElimina