diumenge, 8 de març del 2015

Quiche d'albergínies i carbassó

Si feu una ullada al blog veureu que sóc una incondicional de les quiche. Sempre tinc pasta de full a la nevera per quan no sé que fer i vull improvitzar un sopar o dinar. Aquesta ha estat la raó d'aquesta quiche. He aprofitat les verdures que tenia a la nevera, albergínies i carbassons. Si us agraden les verdures o teniu nens que no els hi agraden gaire, aquesta sempre és una bona manera de menjar-ne.


Ingredients (6-8 persones):

1 làmina de pasta de full
1 albergínia
1 carbassó
Tomates cherry
4 ous
200ml de nata líquida
Oli i sal

Preparació:

Primer de tot preescalfeu el forn a 180º. Agafeu el motllo i perquè se us desemmotllin bé, passeu-hi una mica de mantega i farina o bé poseu-hi un full de paper sulfuritzat (el que porta la pasta de full). Folreu amb la pasta de full. Punxeu-la amb una forquilla perquè no pugi en excés. Us recomano que poseu a sobre la pasta de full un altre tros de full sulfuritzat i a sobre alguna cosa que serveixi de pes com ara uns cigrons crus. Un cop tingueu el forn calent, introduïu-hi els motllos i deixeu-ho coure uns 15 minuts.
Mentre tant prepareu el farcit. En una paella poseu a coure amb força oli, el carbassó tallat a rodanxes i l'albergínia, saleu-ho. 
En un bol, barregeu els ous batuts, la crema de llet i la sal. Afegiu-hi les verdures i remeneu.
Un cop tingueu precuita la pasta de full, traieu-la del forn. aparteu el full sulfurat i els cigrons i disposeu-vos a posar el farcit. Talleu les tomatetes per la meitat i repartiu-les per sobre del farcit. Poseu-ho un altre cop al forn uns 20-30 minuts. Serviu-la calenta.

6 comentaris:

  1. Una pinta boníssim té aquesta quiche :o) El que més m'agrada és que una manera senzilla i ben bona de fer servir el que tenim a la nevera en petit quantitat per fer un àpat complet que a més agrada a tothom (o gairebé).
    Petons i bona setmana,
    Palmira

    ResponElimina
  2. REciclatge al poder!!! petons Palmira!

    ResponElimina
  3. Que delicia y que rico corte. Mil besicos

    ResponElimina
  4. Me encantan los quiche! Con los tomatinos se ve riquísimo el tuyo :)
    Besinos

    ResponElimina
  5. Que buena pinta, me encantan los quiches de verduras, y lo mejor es que si sobra, de un día para otro están más ricos aún!! Besos!!

    ResponElimina