Ingredients (4 persones):
2 carbassons grossos200g d'arrós (barreja o llarg)
3 llaunes petites de tonyina
1/2 pot d'olives sense pinyol
Salsa de tomata casolana
16 ous de guatlla
Preparació:
Poseu aigua a bullir amb sal. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi l'arrós i deixeu-lo coure els minuts que indiqui el paquet. Deixeu l'arrós al punt. Reserveu-lo. Mentre es cou l'arrós, poseu una planxa al foc. Talleu el carbassó al llarg amb una mandolina. Saleu el carbassó. Aneu posant i coent les tires de carbassó a la planxa.
Quan estiguin daurades, reserveu-les. Prepareu el farcit. Poseu en un bol l'arrós cuit, la tonyina i les olives tallades petites. Remeneu-ho tot bé.
Poseu les tires sobre la fusta o el taulell de la cuina. Poseu una mica de farcit en un costat de la tira del carbassó i enrotlleu-lo.
Podeu posar un escuradents per aguantar els rotllets. Prepareu els ous de guatlla. Poseu una paella al foc amb una mica d'oli d'oliva. Quan estigui calent l'oli, talleu la closca dels ous amb un ganivet esmolat o bé amb unes tisores (és una mica dur) i aneu-los coent. Escalfeu els rotllets un moment al forn (si s'han refredat). Escalfeu la salsa de tomata. Quan ho tingueu tot calent, poseu una mica de salsa de tomata sobre els rotllets i acabeu amb l'ou de guatlla. Serviu-los acompanyats amb una mica de salsa de tomata.
Un hermoso plato muy rico para mi comida de mañana.Bsss y buenas noches.
ResponEliminaRiquisimos y bonita presentación!!
ResponEliminaUn beso
a més de quedar espectaculars al plat amb aquesta presentació, són perfectes per cuidar-nos i gaudint menjant verdura... estic convençuda al 100% que si sempre cuinem la verdura tant bé molta més gent en menjaria!!!
ResponEliminaPetons i bona setmana,
Palmira
Amb receptes així no costaria gens de menjar més verdura. El problema és quan només menges verdura bullida. Molt bona idea i a continuar cuinant salut!! Una abraçada!.
ResponElimina