Per primer cop m'afegeixo al National Bundt cake Day!! Bàsicament perquè l'any passat encara no tenia cap d'aquests motllo..és tant genial i espectacular que no trigaré gaire a comprar-ne un altre. Així que a l'hora de triar una recepta m'he decidit per una del bloc Blaukitchen.Si us agrada el cafè no dubteu a fer-la encara que no tingueu el motllo. A la recepta original, posava 1 cullerada de cafè soluble però ha quedat poc gust de cafè així que ja n'he afegit 2 a la recepta.
Ingredients:
60 ml de cafè expresso360g de mantega(temperatura ambient)
330g de sucre
5 ous
360g de farina
1 cullerada de cafè soluble
11g de llevat (Royal)
1'5 cullerada de cacau en pols (no ensucrat)
Glassa (Dr, Oetker-cobertura duo)
Preparació:
Primer de tot, prepareu el cafè i deixeu-lo refredar. Tamiseu i reserveu en un bol, la farina, el llevat i el cacau.Poseu la mantega i el sucre en el bol de la Keenwod i amb la pala en forma de K de la batedora,
bateu a velocitat 4 fins que quedi escumós i la mantega agafi un color blanquinós (4 minuts aprox). Incorporeu el cafè i poseu la Keenwod en marxi fins que quedi incorporat el cafè.
Afegiu els ous d'un en un. Quan estiguin tots ben integrats, aneu posant a cullerades la mescla de la farina
fins que quedi una massa homogènia.
Preescalfeu el forn a 175º. Agafeu el motllo i segelleu-lo amb sprai o bé amb mantega i una mica de farina. Repartiu tota la massa pel motllo.
Quan el forn estigui calent, introduïu el motllo en posició 2. Deixeu coure fins que a l'introduir un escuradents, aquests surti net, aproximadament uns 45 minuts. Un cop cuit, traieu-lo del forn i deixeu-lo refredar 10 minuts en el mateix motllo. Sacsegeu una mica el motllo lateralment i verticalment per tal que es desenganxi el bundt cake. Enretireu-lo i deixeu-lo refredar sobre una reixa. Un cop refredat el podeu servir així mateix o cobrir-lo amb una glassa. En aquesta ocasió he decorat amb una glassa de dos colors de la marca Dr. Oetker. Seguiu les instruccions i aboqueu la glassa sobre el bundt cake.
Menuda delicia de bundt cake!! Muchas gracias por unirte a nosotras! Besos
ResponEliminaGracias a ti por aceptar el bundt con retraso!!
ResponEliminaUna elecció boníssima!
ResponEliminaJa veig que li estàs veient moltes possibilitats a aquest motllo... N'he fet tota una llista pel papa noel i reis :o)
Petons i bona setmana
Palmira
Jo també crec que me'n caurà un per Nadal!! je.je
ResponEliminaT'agafo la recepta per a practicar amb la KA...quina bona pinta! super esponjós i humit, què bo!!
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaMenuda pintaza que tiene para empezar y no terminar.Bssss
ResponEliminaHola wapi, gràcies per visitar el meu blog. El teu és estupendo! M'encanten les receptes i el paso a paso, genial! Ens anirem veient! Petonssss
ResponElimina