El cap de setmana passat ens vam escapar una estona a buscar bolets i a part de pinatells, vam trobar trompetes i camagrocs. Vaig estar a punt de fer una truita però al final em vaig decidir per aquesta deliciosa i facilíssima quiche.
Ingredients(6 persones):
300g de bolets (camagrocs i trompetes)1 ceba grossa o 2 mitjanes
200g bacon
200ml de crema de llet
3 ous
1 làmina de pasta brisa
Oli d'oliva, pebre i sal
Spray antiadherent o mantega i farina (per untar el motllo)
Preparació:
Preescalfeu el forn a 190º. Agafeu un motllo rodó i unteu-lo amb mantega i farina o bé amb spray antiadherent. Poseu la massa brisa sobre el motllo i quan el forn estigui calent, introduïu-lo-hi. Deixeu coure uns 10 minuts.
Mentre prepareu el farcit. Poseu una paella al foc amb oli. Peleu la ceba i talleu-la a rodanxes. Quan l'oli estigui calent, poseu la ceba a coure a foc mig per tal que quedi transparent la ceba i no es cremi.
Quan veieu que comença a estar transparent la ceba, afegiu-hi els bolets i el bacon.
Deixeu coure el conjunt fins que els bolets estiguin cuits i el bacon també. Arribats a aquest punt, afegiu els ous i la crema de llet.
Salpebreu la mescla i barregeu. Apagueu el foc, no s'ha de coure ja que s'acabarà de coure al forn.
Quan tingueu la massa del forn precuita (passats uns 10 minuts), traieu la massa del forn i poseu-hi el farcit. torneu a introduir la quiche al forn i deixeu-la coure fins que veieu que la superfície comença a quedar una mica rossa, trigarà uns 20-30 minuts. Un cop cuita, traieu-la del foc i poseu-la en una plata de presentació. Bon profit!!!
Me encanta esta combinación!!
ResponEliminamuy buena opcion para usar las setas en estos pasteles quedan deliciosas! bicos
ResponEliminaSuper deliciosa que buena pinta tiene.Bssss
ResponEliminatiene que estar deliciosa, y además ha quedado preciosa!!
ResponEliminaAnda que rico este quiché, no lo he probado con esos ingredientes pero me animaré a hacermelo.Por cierto, soy Aránzazu de El baúl de las delicias, la nueva compi del reto Desafío en la cocina.Un besito,
ResponEliminahttp://elbauldelasdelicias.blogspot.com.es/