Aquesta setmana al Lidl hi havia aquesta preciosa pasta fresca farcida de bolets i trufa. Què millor que aprofitar les trompetes de la mort que hem trobat aquest cap de setmana per fer una deliciosa salsa per acompanyar la pasta. Boníssim, us ho recomano!!!
Ingredients (2-3 persones):
250g de sacchettini de bolets i trufa
1 ceba de Figueres
200g de trompetes de la mort
Oli d'oliva verge
Sal
Un polsi de pebre
150ml de nata líquida
Preparació:
Poseu aigua abundant amb sal al foc. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi la pasta i deixeu-la coure segons indiqui el fabricant, sempre al dente.
Mentre es cou la pasta, podeu preparar la salsa. Poseu oli d'oliva en una paella i quan estigui calenta, afegiu-hi la ceba ratllada. Deixeu que agafi una mica de color.
Afegiu-hi les trompetes ben netes.
Quan estiguin cuites les trompetes (pocs minuts), afegiu-hi la crema de llet.
Deixeu que espesseixi una mica la salsa, saleu i afegiu un polsim de pebre.
Quan estigui la pasta cuita, escorregueu-la i afegiu-la ràpidament a la salsa juntament amb una mica de l'aigua de la cocció. Serviu immediatament.
Aquestes promocions del Lidl són molt bones, no me les perdo! Els bolets i la pasta combinen molt bé! un bon plat! petons
ResponEliminaja ho he dit.. però quina enveja us tinc a tots d'anar a per bolets els caps de setmana i de trobar cosetes!!!!
ResponEliminaGenials amb aquesta pasta farcida... Tot i que si tingués aquests bolets a mà faria pasta fresca i tot!!!!
Petons
Palmira
Les trompetes són molt gustoses, ja me les imagino en aquest plat de pasta...
ResponEliminaUna abraçada.
Gràcies!! la pasta en sí ja està boníssima i les trompetes acabades de collir....deliciós!
ResponEliminaVisca els bolets! M'encanta com queden amb la pasta, que bons, quina pinta!
ResponEliminaMarta