Aquest mes Cooking de Chef proposa un chef que jo sincerament no coneixia, Chakall i que m'ha encantat veure les seves receptes i la seva filosofia de vida. Aquest chef argentí aposta per una cuina tradicional i equilibrada cosa que a mi particularment m'encanta. Després de molt xafardejar per la xarxa he triat una recepta senzilla i alhora vistosa. Com la seva cuina, és equilibrada. La seva recepta original utilitza una botifarra anomenada alheira típica d'Argentina, com que no n'he trobat l'he fet amb unes salsitxes de pollastre ja que m'ha semblat que la textura es força semblant. Podeu veure el vídeo de la seva elaboració aquí.
Ingredients (4 persones):
2 albergínies mitjanesFormatge brie
6 salsitxes de pollastre
200g de cuscús
Verdures al gust pel cuscús
Farina de blat de moro (sèmola)
Oli d'oliva i sal
Preparació:
Talleu llesques d'albergínia fines. Empolseu-les amb sal i deixeu que treguin una mica d'aigua (uns 20 minuts). Mentrestant,traieu la carn de les salsitxes i formeu miniporcions aplanades (com unes hamburgueses) de la mida de les rodanxes d'albergínies. Passeu-les per farina de blat de moro i fregiu-les en oli calent. Reserveu.
Quan tingueu totes les hamburgueses fregides, fregiu les albergínies en oli net.
Reserveu-les en paper de cuina per tal que absorbeixi l'oli sobrant. Feu el cuscús segons indiquin les instruccions del comerciant. Un cop fet el cuscús, barregeu-lo amb les verdures que vulgueu (tomates, menta, cogombre..) tot tallat petit. Barregeu amb una mica d'oli i reserveu. Ara, munteu els milfulls. Feu-ho sobre una plata que pugui anar al forn. Poseu una rodanxa d'albergínia, a sobre una minihamburguesa, a sobre unes llesques de formatge brie.
Repetiu l'operació fent 3 pisos. acabeu amb el formatge brie. Escalfeu el forn a 180º i poseu el milfulls al forn, el temps necesari per tal que es fongui el formatge. Un cop fos, munteu el plat. Poseu al fons una mica de cuscús i a sobre el milfulls. Serviu de seguida amb un raig d'oli per sobre.
Sussi, hem coincidit!!!! Quina gràcia :-D
ResponEliminaJo he canviat les alheiras per morcillas d'arrós de Burgos i vaig fer servir un formatge perail, que és com un brie però de llet d'ovella (el brie es fa amb llet de vaca i nata) i el cuscus que el faig una mica diferent. Fer-ho amb salsitxes també és una boníssima opció :-)
Un petó,
Blanca
Em quedo a la teva cuina ;-)
EliminaQuina idea tan bona! Queda la mar de bé, oi? M'encanten les esbergínies, les salsitxes, cuscus, el brie... I la presentació :P
ResponEliminaMarta
Una combinación estupenda, tienen que estar muy buenas
ResponEliminaJo tampoc el coneixia i és una de les coses que més m'agrada d'aquest repte!
ResponEliminaI veure les vostres propostes, quina gana m'està entrant!
Aquest millfulls l'apunto perque queda prciòs i segur que deliciòs!
Petons
Palmira
Que bo aquest plat. Y jo que renegaba de aquest excentric cuiner......Totas las receptes que he vist me han agradat. Fácils i resultonas!!!!
ResponEliminaPetons
Una combinación de sabores muy rica, el plato tiene que estar estupendo.
ResponEliminaUn beso.
Sussi quina lasanya més bona!! Em va agradar aquest xic que no coneixia, però veient les receptes encara m'agradarà!!ptnts
ResponEliminaGenial Sussi! Ho tampoc havia sentit parlar mai d'aquest senyor però les receptes que estic veient són suggeridores!
ResponEliminaSaps... tinc una alberginia mig morta de fàstic a la nevera i em sembla que ja sé què en faré!! 😀
Una abraçada reina!
Genial Sussi! Ho tampoc havia sentit parlar mai d'aquest senyor però les receptes que estic veient són suggeridores!
ResponEliminaSaps... tinc una alberginia mig morta de fàstic a la nevera i em sembla que ja sé què en faré!! 😀
Una abraçada reina!
Me gustaria probarlo, parce muy rico. Enhorabuena por el reto :)
ResponEliminaUn milfull ben original!!!I com dius, equilibrat, perquè acostuma a combinar en els seus plats la carn (o peix) amb verdures.
ResponEliminaRealment crida l'atenció!
Petons
deliciós i molt original...l'enhorabona!! una abraçada!!
ResponEliminaOtro pedazo receta.
ResponElimina