L'altre dia vaig comprar 2 filets de porc. Com fer-los per variar una mica?? Sovint cerco al bloc de la Cuina de sempre i vaig trobar aquesta versió. Només de veure la pinta ja ho vaig tenir decidit, espero que a vosaltres també us entrin ganes de preparar-la. Fàcil i molt bona... què més volem??
Ingredients (4 persones):
1 filet de porc gros300g de xampinyons
3 grans d'all
350ml de crema de llet o llet Ideal
Sal i pebre
Oli d'oliva verge
Preparació:
Talleu el filet a llesques gruixudes (1 dit aprox). Salpebreu el porc. Poseu una cassola al foc amb l'oli. Quan l'oli estigui calent, afegiu els alls pelats i laminats.Quan els alls comencin a agafar una mica de color, poseu-hi el porc. Doneu volta i volta quan estigui segellat i reserveu.
Lamineu els xampinyons un cop nets. Poseu-los a la cassola amb l'oli i l'all
i deixeu que es coguin a foc mitjà alt. Quan hagin tret tota l'aigua i estiguin mig cuits,
afegirem la crema de llet. Deixeu coure fins que veiem que es redueix (uns 10-15 minuts aproximadament).
En aquest punt hi afegirem els filets que teníem reservats.
Deixarem coure el conjunt uns 5 minuts més. La carn ha de quedar tendra. Tastarem la salsa i si cal afegirem més sal i pebre. Per acabar podem decorar amb una mica de julivert. Serviu ben calent i no podreu deixar d'untar.hi un bon pa!!!
MMmmm....quina bona recepta! Tinc uns filets al congelador i em penso que ja sé com els cuinaré!
ResponEliminaPetonets,
Olga
que salsina mas rica¡¡ me encanta.
ResponEliminabesos crisylaura
Aquesta salseta crida per un bon pa cassolà! La meva mare cuinava el filet de una manera molt semblant i quedava ben bo!
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana
Palmira