Ingredients:
1 Kg de figues1/2kg d'aigua
1/2 Kg de sucre
Gelat de mascarpone
Preparació:
Renteu les figues. Poseu una olla al foc amb aigua i quan bulli, escaldeu les figues.Escorregueu-les i reserveu-les. Poseu en una cassola ampla i baixa el sucre juntament amb l'aigua i deixeu que bulli.
Un cop agafi el punt d'ebullició deixeu que redueixi uns minuts (2-3) a foc alt. Arribat a aquest punt, afegiu-hi les figues que haureu punxat amb un ganivet per evitar que s'esbardellin. Abaixeu el foc a posició 4-5 i deixeu coure una mitja hora.
Un cop passada la mitja hora, aneu posant les figues juntament amb el suc de la cocció en pots.
Quan tingueu els pots plens, tapeu-los i col·loqueu-los cap per avall.
D'aquesta manera aconseguiu que faci el buit el pot i es conservin sense haver de fer bany maria. Un cop freds els pots, etiqueteu i ja les tindreu preparades per l'any. Podeu servir-les acompanyant un gelat.. de marscarpone??
Spot on with this write-up, I really assume this website needs rather more consideration. I’ll in all probability be once more to read way more, thanks for that info. casino real money
ResponElimina